Bouw & Wonen

Het belang van het ontwerpen van uw meubilair

Meubelzaak Rijssen

Onder de klanten waarvoor we hebben gewerkt, denk ik dat de belangrijkste reden achter de draagbaarheid van de meubels van onze stijl is het feit dat zowel onze showroom en meubelmakerij zijn nu gevestigd op dezelfde locatie.We zijn zeer flexibel en we doen onze meubels en ontwerp aan te passen aan uw specificaties. We hebben al lang geleden meubels uit garageverkopen gehaald en hebben geen behoefte aan een langetermijnverplichting om meer geld in onze meubelontwerpen te investeren dan we eigenlijk zouden kunnen. minimalistisch design wordt steeds gewilder en meer mensen zien dit als een verkieslijke stijl, dus mensen zijn eigenlijk bereid om meer geld uit te geven aan meubels die passen bij het minimalistische ontwerp waarin ze geïnteresseerd zijn.

De waarheid is dat wij zowel veel woningrenovatie als veel binnenhuisarchitectuur hebben gedaan, zodat wij over een breed scala aan middelen beschikken. Wij plannen en organiseren onze projecten op onze nieuwe locatie omdat veel van onze klanten uit de stad zullen verhuizen en de showroom waar wij gevestigd zijn dus ook moet verhuizen. Wij doen dit als onderdeel van onze professionele beleefdheid en consideratie voor hen. We zullen altijd proberen het project zo stressvrij mogelijk te houden en het met zo weinig mogelijk stress te voltooien, omdat we allemaal weten dat het leven soms behoorlijk stressvol kan zijn. Hoe beter we met de overgang kunnen omgaan, hoe efficiënter we onze doelen kunnen bereiken.

Onze showroom is een zeer indrukwekkend meubelstuk, daar zijn we trots op en we hebben meer dan 40 jaar ervaring in die branche. Niet alleen dat, maar we hebben een vernieuwde showroom elk jaar en hebben nieuwe meubels beschikbaar te worden gebracht en we doen deze meubels te verkopen, maar deze meubels zijn alleen beschikbaar in de showroom. De meubelen die in onze showroom staan, worden zowel voor onze klanten als voor ons op maat gemaakt. Onze ouders hebben een nieuwe showroom in Centraal Londen opgericht ter ere van een oude meubelfabrikant met de naam Händelfabriek, die een pionier was op het gebied van mechanisatie in meubels. Wij halen de meubels van het terrein om de relatie met onze klanten in stand te houden zolang wij in deze business zitten en terwijl wij dit doen gaat ons leven en onze ziel verder. Ik kan me nauwelijks een leven zonder dit werk in onze showroom voorstellen, omdat we niet altijd thuis zijn voor de meeste van deze installaties.

onze meubelzaak waar wij zaken mee doen is zeer verantwoordelijk en lijkt het goed te doen. Ik kan nauwelijks geloven dat in de markt van vandaag sommige mensen zaken doen met de ‘fly by night’ mensen. Eerlijkheid en integriteit zijn onbetaalbaar. Onze bedrijfsovertuigingen weerspiegelen onze kernwaarden en staan openlijk op onze website en zijn de kernwaarden die ons de steun van Good Housekeeping magazine en ook Ebtn magazine hebben opgeleverd.

Wij zullen er altijd naar streven de beste service te bieden aan zowel onze klanten als onze werknemers. Wij zorgen ervoor dat wij alleen de meest bekwame vakmensen in dienst hebben en dat iedereen een vergunning heeft voordat ze bij ons komen. Onze bedrijfsfilosofie is hierop gebaseerd. Wij zouden niemand anders gebruiken dan onszelf als ons dat gevraagd werd.

Lees meer

Kasten Rijssen
Kasten op maat Rijssen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.