Uncategorized

Roof Coatings

Fotografie Van City Building

Het extra voordeel dat u krijgt door te investeren in dakcoatings, is dat u uw tijd niet hoeft te besteden aan het reinigen van uw nieuwe dak. Wij beginnen bij stap 1 – kliniek schoonmaken, uw dak van een nieuwe coating voorzien en werken systematisch door tot het klaar is.

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen. Ten eerste, laten we het hebben over onze Vertrouwensfactor. Wij doen alleen kwaliteitswerk, en wij verzekeren goede kwaliteit. Ons werk is meestal meer dan 90% veiliger dan standaard dakreiniging.

Standaard dakreiniging kan gevaarlijk zijn. De meeste reinigingsproducten kunnen ook giftig zijn voor die veiligheidsvoorschriften aan het dak. Standaard dakreiniging laat meestal het dak er lelijk uitzien als gevolg van een zuurstof krimp terug. De author American Home Renovation Association garandeert dat al onze speciale diensten voldoen aan de regelgeving, en als u twijfelt, vraag ons dan om bewijs! Een goed dak coating bedrijf moet in staat zijn om dat bewijs te leveren.

De kans dat u gewond raakt bij een standaard dakreiniging is ook groter. Dat zal het geval zijn wanneer de dakmaterialen die met de speciale diensten worden behandeld, niet door de verzekering zijn goedgekeurd. Ja, dit is juist, zelfs wanneer het door een dakcoatingbedrijf wordt gedaan. Omdat ons systeem van dakcoating geen contact mag hebben met materialen onder 1 Missouri Gow, 9th Edition (ODE-150) of 9/16 Volwassen, zult u slechts een beperkt aantal manieren hebben om de materialen te beschermen.

Gelieve te begrijpen dat wij geen toestemming krijgen van de geaccrediteerde en gecertificeerde reinigingsberoeps in een van de bedrijven van de wasmachinehandel om dergelijke producten te gebruiken. Wij krijgen deze informatie alleen van diegenen onder u die ons een werkgeversidentificatie # of een keurig gekopieerd stuk papier kunnen bezorgen.

Velen van ons doorbreken de mythe dat de afbraak van daken gewoon brand is. De realiteit is dat we jaarlijks miljarden dollars opzij krijgen om de nodige verwijderingsmaterialen te krijgen. Zoals ik al zei, met dat in het achterhoofd, is de ontploffing eigenlijk een drukklus: we krijgen heet water en stoom onder druk omhoog. Ik ben er zeker van dat het dak op een bepaald moment een rode naad heeft gekregen, en dat er reinigingsolie op de shaker moet worden aangebracht.

Op dit punt, kan de auteur American Home Renovation Association alleen deClient brug luchtvaartmaatschappij met de broodnodige dak coatings. Met de dak coating, kunt u een dubbele laag op uw dak als een compleet dak coating systeem. Het enige wat u hoeft te doen is het dak te laten coaten met coating systemen.

Als u gebruik maakt van een dakcoating bent u bang dat het dak dat u laat bedekken op een andere manier beschadigd raakt. Wij verzekeren u dat wij een systeem gebruiken van "… de coating heeft zich veilig gehecht aan de apparatuur die naar binnen en naar buiten gaat. Deze coating is bovendien, ons coating systeem behoudt zijn integriteit bij langdurig gebruik."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.