Bouw & Wonen

Makelaars in onroerend goed

Bedrijfsmakelaar Tiel

Een bedrijfsmakelaar is gewoonlijk een openbare vertrouwenspersoon in onroerend goed die andere investeerders of zelfs landmakelaars ervan kan overtuigen een bod uit te brengen op een specifiek stuk onroerend goed, hetzij op individuele basis, hetzij als onderdeel van een veelzijdig contract. Dit betekent dat er een vertrouwensrelatie tot stand wordt gebracht tussen een huizenverkoper, koper of landmakelaar en de makelaar.

Het kopen of verkopen van huizen, met of zonder winstoogmerk, is een zeer emotionele bedrijfstak en kan zeer gevaarlijk zijn als het niet professioneel wordt aangepakt. In de VS bestaan er verenigingen van fysieke aankoop- en verkoopagenten om de bedrijfstak en de zakenlieden te beschermen.

In Australië bestaat een soortgelijk type van verenigingen, genaamdCommon Real Estate Agents. Deze verenigingen zijn opgericht om de reputatie van makelaars in onroerend goed in Australië te beschermen tegen verantwoordelijke of gewetenloze praktijken of personen. Deze verenigingen omvatten: The Real Estate Agents Association of Australia (REason Agents), de Real Estate Brokers Association of Australia ( helicopbrokers), de Public Real Estate Agents of Australia (PRRA), en de Association for Real Estate Agents of Australia (ARCA).

In de VS zijn deze verenigingen beschouwd alsubsulaire groepen en de leden van de vereniging staan bekend als usages; bedrijven of personen die zich hebben gecommitteerd aan een gedragscode die over het algemeen door de leden op een conventie wordt overeengekomen. In Australië is de Association of Real Estate Agents of the USA (ARNA) de belangrijkste kraag van elke makelaar.

In onroerend goed, de agent zal kopen of verkopen onroerend goed en bemiddelen tussen de kopers en verkopers. Als het doel van de agent is om het onroerend goed te verkopen dan is een strikte schending van de handelswetten en / of handdruk deals worden streng disciplinair bestraft door de vereniging. Als het doel is om het onroerend goed te kopen dan offerte-aanbiedingen worden aanvaard met eerlijkheid van de kant van de agent. Gedurfde en gewelddadige reclame vaak MSMs waarbij de agent geeft een lagere prijs aan een snelle verkoop te induceren worden gegeven zonder inachtneming van enige handel wetten evenals de klant. De te verkopen eigenschappen zullen soms nauwkeurig worden onderzocht door de agent met het oog op een minimale prijs te geven als een stimulans om te kopen, maar zal dan proberen te gaan tot een veel hogere prijs om de verkoop te maken. Sommige agenten kunnen zeer agressief met wat ze bieden en eisen van de klant, maar anderen zijn ook bekend dat ze ontwaken en glad praters als het gaat om het verwerven van uw bedrijf. Sommige agenten kunnen niet professioneel genoeg zijn om hun licentie te verkrijgen op de allereerste poging of mightachieve de nodige om de licentie in eerste instantie te verkrijgen, maar dan verlaten schip, omdat ze denken dat de klant misschien geïnteresseerd zijn in een andere agent die ze in plaats daarvan zal huren. Dit is de norm en zal zeker niet worden toegestaan door de vereniging, zodat de agent moet geen Kaplan riet accepteren van de vereniging licenties die zij zouden kunnen verkrijgen. Kortom, de vastgoedsector wordt streng gecontroleerd door de juiste codes van gedrag, onderzoek en vertrouwen van de consument.

De verkoop of verhuur van onroerend goed wordt in het algemeen onderverdeeld in twee soorten, namelijk residentieel en commercieel, en de onroerendgoedsector is gestructureerd in twee grote klassen, namelijk residentieel en commercieel, De onroerendgoedsector is gestructureerd in twee grote klassen, namelijk residentieel en commercieel, en de onroerendgoedsector is gestructureerd in twee grote klassen, namelijk residentieel en commercieel, Er zijn in feite drie klassen en de verschillen tussen deze klassen zijn:

De gedefinieerde rehangers zijn de rehangers in marketing accounts voor commerciële rehoming of verhuur diensten. Dergelijke kleerhangers moeten veelzijdig en toepasbaar zijn op zowel commerciële als residentiële verhuurovereenkomsten. Kleerhangers die worden gebruikt in marketingrekeningen voor residentieel onroerend goed moeten zo worden gemaakt dat de kleerhangers worden gedefinieerd als commerciële kleerhangers die niet mogen worden gebruikt voor commerciële kleerhangers.

Lees meer

Bedrijfsmakelaar
Aankoopmakelaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.