Bouw & Wonen

LED Lampen

Goedkope ledlampen

Laserlicht is een voorbeeld van een laser, die een lichtbron is met een apparaat om het licht van de halogeenemitterholte te focussen. De laser zendt een rode straal (die ook andere kleuren heeft, zoals groen, blauw, rood en infrarood) van meer dan 2 mW uit in de optische vezel, die is bekleed met een metaal laag.

Ld’s of lichtgevende dioden, hebben een hoge energiedichtheid waardoor een veel grotere lichtintensiteit mogelijk is met een veel lager stroomverbruik dan gloeilampen. Eén watt vermogen is genoeg om ongeveer 50 uur te branden. De afmetingen van 250-300 watt Ld’s zijn voldoende voor de meeste lampen in huis en ongeveer 50 Ld’s zijn voldoende voor een levendige kleurenweergave. Ld’s zijn de laatste jaren aanzienlijk in prijs gedaald, waardoor ze toegankelijker zijn geworden voor het grote publiek. Ledlampen bieden verschillende voordelen ten opzichte van gloeilampen en ze zijn een stuk goedkoper dan beide.

Een van de grote voordelen van LED licht is de veel hogere efficiëntie van LED lampen bij weinig licht. In feite pompt dit voordeel het stroomverbruik op met een hoeveelheid die overeenkomt met ongeveer 60% minder licht dan gloeilampen. Dit maakt LED lampen zeer geschikt voor gebruik in grote Verhuisbedrijven en korte termijn verhuur. De energiebesparing resulteert in veel lagere bedrijfskosten voor deze bedrijven. De veel lagere bedrijfskosten betekenen dat ze betaalbaarder kunnen worden gebruikt dan het geval zou zijn met gloeilampen. Gezien de kosten van de levering, als alle elementen op hun plaats zijn; is het huren van LED gloeilampen dan het betalen voor dezelfde hoeveelheid gloeilampen tegen hetzelfde tarief, een veel kosten effectievere optie.

Welke Ledlampen zijn verkrijgbaar?

LED lampen zijn een universele oplossing voor de LED verlichtingsmarkt. LED-lampen zijn er in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren. Variërend van voldoende kleine mini-batterij indicator lampjes tot grote lichtbundel controlerende apparatuur, LED’s zijn het oplossen van het probleem van de verlichting voor zowel professioneel als thuisgebruik. Het type LED-lamp dat in een lamp wordt gebruikt, wordt bepaald door het fabricageproces. In de meeste gevallen worden LED lampen begonnen met een oplossing van lood en zink, en vervolgens gepolymeerd op de uiteindelijke LED lamp. Polymervdting is gewoonlijk minder duur dan zink, dat duurder is dan lood, en maakt dus een grotere variatie in kleurverlichting mogelijk.

Bij Ledlampen wordt de lichtintensiteit bepaald door het aantal LED-pixels en wordt er veel meer licht verspreid dan bij gloeilampen. Ledlampen kunnen een grotere lichtopbrengst leveren dan gloeilampen, en daarom zijn ze zo populair geworden in toepassingen als bewegwijzering, goedkope reclameborden, snelle levering van straatverlichting en overwinningsborden.

Wat is UV-licht? Ultraviolet licht is een deel van het lichtspectrum dat niet zichtbaar is voor het menselijk oog en dat in tinten roze, paars, blauwachtig of groen huidkanker kan veroorzaken. Het spectrum voor UV-licht is de helft van het spectrum, na het violette uiteinde.Ultraviolet licht breekt de chemische bindingen van de moleculen in de vloeistof af tot hun eenvoudigere elementen.

Het is het Uv-licht dat de katalysatoren van het virus vernietigt, en het is het Uv-licht dat het meeste effect heeft op bacteriën. Van de drie soorten licht oefent Uv-licht de meeste druk uit op eiwitmoleculen; zij worden snel gereduceerd tot eenvoudig polymeercarbide. Uv-licht wordt gebruikt om mensen op te leiden tegen blootstelling aan de elementen, zoals mensen die met gevaarlijke chemicaliën omgaan. Het bestaat in verschillende kleuren, maar de meest voorkomende zijn geel, blauw, rood, oranje en groen.

Zijn UV-lampjes veilig? Het is belangrijk UV-lampen te gebruiken omdat deze veel minder brand kunnen veroorzaken dan gloeilampen of fluorescentielampen. Er komen geen vlammen uit deze lampen, de warmte komt van het UV-lichtspectrum. De hoeveelheid Uv-licht die nodig is om bacteriën te doden, is niet groter dan de hoeveelheid licht die door zonlicht wordt opgewekt. Dit garandeert de veiligheid van de werknemers en de patiënt. Heeft de machine batterijen nodig? zijn een noodzakelijk onderdeel van de machine, maar zij moeten leeg blijven, anders werkt de machine niet. De meeste UV-lampjes werken op drie nimh of D Cell batterijen. De fabrikant beveelt aan het apparaat volledig opgeladen en minstens 6 uur ingeschakeld te houden alvorens het te gebruiken.

Als het apparaat gedurende een langere periode wordt gebruikt, bijvoorbeeld meer dan 30 uur, dan zijn oplaadbare batterijen nodig. Zorg ervoor dat de batterijen op een droge plaats worden bewaard, uit de buurt van kinderen en ontvlambare materialen. Hoe lang duurt de verzending? Verzending kan sterk variëren per locatie. U zou moeten verwachten om een verzendkarretje ongeveer 3 tot 5 dagen te krijgen. Als u zich buiten de VS bevindt, kunt u het product binnen 2 tot 3 dagen verwachten.

Zit er garantie op de machine?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.