Bouw & Wonen Uncategorized

Hoe maak je een 3D ontwerp?

3d keuken ontwerpen gratis

Het maken van een 3d keuken ontwerp kan een geweldige leerervaring zijn – en biedt een heel ander perspectief op uw ontwerpen als u niet gewend bent aan hoe een 3d afbeelding er eerder uitziet. Veel ontwerpers zullen niet opnieuw een project hun werk op basis van een 3d regenachtige dag – het veranderen van hun gedachten over het ontwerp van hun keuken van dag tot nacht, ochtend, middag of nacht – maar je kunt! Hieronder volgen enkele eenvoudige tips die kunnen helpen uw ontwerp uw eigen te maken.

Ten eerste moet u kijken naar wat u beschikbaar hebt – en hoe u dat kunt maximaliseren. Ga eens langs bij uw plaatselijke meubelzaak, bestudeer catalogi online of bij uw favoriete winkel en neem een meetlint. Rol en rek uw ontwerpen uit op een tafel of de vloer en heel snel zult u het resultaat zien. Kijk rond in de kamer en de indeling van de deuren en ruimtes die je hebt. Begin met wat er allemaal is en sorteer het ontwerp op basis van wat voor de hand ligt. Wat is het eerste dat je ziet en dat je gebruikt? Maak een plan van wat u op de vloer wilt zien. De schaal is natuurlijk 1 = 1 of 100 = 1..2. Begin met het toevoegen van de items die u moet opnemen in uw ontwerp en zie waar u in staat zult zijn om uw ruimte te maximaliseren.

3. Het is ook gemakkelijk om 3d elementen toe te voegen in ons ontwerp – het is in feite nog gemakkelijker als je software kunt gebruiken waarmee je kunt experimenteren met 3d software om een preciezer beeld te krijgen.

Zodra u tevreden bent met het 3d effect en u op het punt staat uw keuken te beginnen, zult u de werkbladen willen ontwerpen die er op de lange termijn zullen zijn. Werkbladen voor uw keuken zijn zeer belangrijk – in feite bijna de helft van uw keuken met de juiste werkbladen ziet er niet uit als een keuken. Werkbladen nemen de meeste tijd om te installeren. Gezien het feit dat het grootste deel van de muur en neemt ruimte in beslag langs de zijkanten is het een wijs besluit om de keuze van uw werkbladen te maken zeer vroeg in het planningsproces. Het is het beste om uw werkbladen te kiezen met de gootsteen in een hoek om de efficiëntie te verhogen en ook om meer werkruimte in uw keuken te creëren. Houd rekening met de ontwerpen van andere keukens en help uw keuken om zich te onderscheiden van anderen. Werkbladen zijn tijdrovend! Bij het installeren van werkbladen die u wilt doorgaan van het midden van de kamer aan alle kanten – dus ja je zal eindigen snijden in bestaande apparaten en kasten.

Houd in gedachten, bij het kiezen van werkbladen betekent niet dat je moet graniet en roestvrij staal hebben voor het geheel van uw kasten. Hoewel u zult willen rekening houden met de kleur, glans, het uiterlijk van de werkbladen zijn niet de enige overwegingen. U zult willen om de gootsteen plaatsing, kasten, keukeneiland, 1940 tegels voor het aanrechtblad en ga zo maar door te overwegen. Denk creatief. Als het even kan kijk naar boeken over het onderwerp en verwerk dat dan in je ontwerp.

U vindt een aantal ontvangers te helpen of neemt de taak van het ontwerpen van uw keuken en het kan een zeer spannend proces. U zult in staat zijn om uw ontwerp te zien in de heldere met webcam stijl video die u zullen helpen visualiseren van de ideologie. Petadecams zijn een groot ding om in gedachten te houden, evenals andere dingen om na te denken over voor uw project.

Lees meer

Online keukens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.