Bouw & Wonen

Gepersonaliseerde blaasinstrumenten

Windlichten

Een gepersonaliseerd windlicht is een geschenk dat generaties lang zal meegaan. Kunt u zich voorstellen dat u een sieraad aan uw dochter of zoon geeft, dat hun hele leven meegaat? Zelfs als ze er al een hebben, zullen ze het toch koesteren, en doorgeven aan hun kinderen, enzovoort, en een speciaal aandenken creëren voor uw familie om de volgende jaren van te genieten.

Gepersonaliseerde windbedels zijn verkrijgbaar in verschillende metalen, waaronder goud, zilver, platina, jade, diamanten, robijnen, saffieren en amethisten. Je kunt er zelfs een kopen om je dierbare familiefoto’s of gravures op te zetten, en voor een paar dollar extra kun je hem op glas of stof graveren, zodat het een twee-in-een sieraad wordt.

Een gepersonaliseerd blaasinstrument is ook een geweldig cadeau voor de meer fantasierijke, avontuurlijke types. Zoals het woord al zegt, kan een gegraveerd blaasinstrument van alles zijn, van een speelgoedballon in de vorm van een motor, tot de vorm van een ruimtepak, tot het ontwerp van aves hier. Er is zelfs een heel chique exemplaar dat een minitelescoop is, een vliegend jacht, of de vleugels van een vliegtuig.

Dat is slechts een glimp van wat er beschikbaar is in deze wondere wereld van windbedels en windinstrumenten. Als u uw eigen gepersonaliseerde blaasinstrumenten op stof, leer of juwelen wilt graveren, kijk dan eens bij de diverse winkels, websites en forums die dergelijke diensten aanbieden. U zult zeker blij zijn met het resultaat.

Lees meer

Woonaccessoires

Houten bijzettafel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.